Lifestyle

«Ο δράστης ήταν βαλτός και άγνωστος σε μένα» λέει η Μικαλέα Φωτιάδη

Τρία 24ωρα μετά την επίθεση στο Κολωνάκι και τις φωτογραφίες που τράβηξε στη συνέχεια, η Μικαέλα Φωτιάδη μιλάει στο Live News για τα όσα έζησε.

Η Μικαέλα Φωτιάδη μετά από νυχτερινή έξοδο που είχε με φίλες της στο Κολωνάκι ,βρέθηκε να δίνει μάχη για να ξεφύγει από τα χέρια του άντρα που την χτυπούσε.

Τραυματισμένη, προσπαθεί όπως μας λέει να ξεπεράσει το σοκ και να επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Οι πόνοι στο κεφάλι συνεχίζουν να την ταλαιπωρούν.

«Σωματικά το κεφάλι μου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είχα και ένα θέμα με το κεφάλι πριν από το χτύπημα και μετά χτυπήθηκε χειρότερα», αναφέρει.Σε ανάρτησή της μετά την επίθεση είχε καταγγείλει ένα συγκεκριμένο άτομο. Όπως λέει στο Live News όμως, πλέον κρατάει επιφυλάξεις.

«Αυτό το έγραψα εκείνη την ώρα διότι είχαμε χωρίσει και είχαμε κάποιες διαφωνίες και κάποιους καβγάδες. Μέχρι πριν δύο βδομάδες είχαμε και επικοινωνία φιλικά αλλά υπήρχαν και οι καβγάδες. Οπότε πάνω στα νεύρα μου και στη θολούρα μου πήγε εκεί το μυαλό μου αλλά μετά το σκέφτηκα ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέση που είχαμε δεν θα έκανε κάτι τέτοιο».

Όπως  λέει πάνω στον πανικό, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του άντρα που της επιτέθηκε. «Ένας άγνωστος, που θεωρώ ότι ήταν βαλτός γιατί ούτε που με έκλεψε, ούτε τίποτα. Από όσους έχουν μιλήσει τρεις είναι φίλοι. Έχουν μιλήσει πολλά άτομα. Μόλις είδα και μία συνέντευξη από μία κοπέλα, την οποία έχω να δω 10 χρόνια και μίλησε για την πρώην σχέση μου. Όλα αυτά είναι χαζά».

Ο εφιάλτης για το 30χρονο μοντέλο κράτησε λίγα δευτερόλεπτα. Η Μικαέλα Φωτιάδη αιμορραγεί από την μύτη και το κεφάλι της πρήζεται από τα χτυπήματα.

«Με όλο αυτό που ζω τον τελευταίο καιρό και ειδικά με αυτό που συνέβη έχω καταλάβει ποιοι είναι οι φίλοι μου και ποιοι όχι. Μάλιστα, έχουν μιλήσει και άτομα που είναι ακριβώς το αντίθετο. Μπορεί και κάποιοι από αυτούς που μίλησαν να εμπλέκονται σε κάποια πράγματα».

Η ίδια χαρακτηρίζει λάθος της το ότι δεν έκανε μήνυση αμέσως μετά την επίθεση.

«Θα έπρεπε να το είχα κάνει αμέσως, αλλά δεν ήξερα και εγώ που να απευθυνθώ, πώς να το διαχειριστώ. Δεν είναι κάτι που μου έχει ξανασυμβεί».
Κοντά σε στενούς συγγενείς και φίλους προσπαθεί να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω τη σκοτεινή επίθεση στην καρδιά του Κολωνακίου.

«Είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά σίγουρα, τα έχω βάλει όλα σε μια σειρά στο μυαλό μου. Έχω και τον δικηγόρο μου πλέον δίπλα μου, που και αυτό είναι λυτρωτικό». Από την πρώτη στιγμή, το γνωστό μοντέλο υποστηρίζει πως ο δράστης δεν προσπάθησε να την ληστέψει.

Θα υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου 

Ο δικηγόρος της Μικαέλας Φωτιάδη, Στέλιος Σούρλας, μιλώντας στο Live News, ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιες υποψίες για τον δράστη, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Υπάρχουν κάποιες υποψίες. Αύριο θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και θα ζητήσω υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή», τόνισε ο κ. Σούρλας.

To άρθρο «Ο δράστης ήταν βαλτός και άγνωστος σε μένα» λέει η Μικαλέα Φωτιάδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button