Διεθνή επικαιρότητα

Ξενοδοχείο στη Σιγκαπούρη αποζημιώνει τους πελάτες αν βρέξει στις διακοπές τους

Στη Σιγκαπούρη βρέχει κατά μέσο όρο 171 ημέρες το χρόνο. Αλλά ένα ξενοδοχείο της παίρνει το ρίσκο να διασφαλίσει ότι η βροχή δεν θα χαλάσει τις διακοπές των πελατών του.

Το πακέτο «Rain Resist Bliss» του InterContinental Singapore θα επιστρέψει το κόστος μιας διανυκτέρευσης στον επισκέπτη, αν μια από τις προγραμματισμένες δραστηριότητές του ακυρωθεί εξαιτίας της βροχής.

«Συζητούσα με μια παρέα φίλων για το ποιο θα μπορούσε να είναι το επόμενο επίπεδο στα πολυτελή ταξίδια και ένας από αυτούς αστειεύτηκε ότι αυτό θα ήταν το να μπορείς να εγγυηθείς τον καλό καιρό», λέει στο CNNi ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Andreas Kraemer. Από εκεί γεννήθηκε η ιδέα ενός πακέτου ασφάλισης βροχής.

Τα «ψιλά γράμματα»

Ωστόσο, υπάρχουν όροι. Το InterContinental δεν πρόκειται να μοιράζει μετρητά κάθε φορά που βρέχει. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ξενοδοχείου, τα κριτήρια πληρούνται όταν «η διάρκεια της βροχής υπερβαίνει αθροιστικά τα 120 λεπτά μέσα σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα τεσσάρων ωρών κατά τη διάρκεια της ημέρας μέχρι τη δύση του ηλίου».

Το πακέτο ισχύει επίσης μόνο για όσους διαμένουν σε σουίτες, οι οποίες ξεκινούν από 584 ευρώ τη βραδιά για τις junior σουίτες και από 3.089 ευρώ για την προεδρική σουίτα.

Άποψη του ξενοδοχείου InterContinental SingaporeInterContinental Singapore

Το χρηματικό ποσό της αποζημίωσης είναι όσο το κόστος μιας διαμονής σε δωμάτιο της εκάστοτε κατηγορίας, και έχει τη μορφή κουπονιού, το οποίο πρέπει να εξαργυρωθεί εντός του InterContinental Singapore εντός μιας εβδομάδας.

Όσο για τις προτάσεις του Kraemer για δραστηριότητες τις βροχερές μέρες στη Σιγκαπούρη, περιλαμβάνουν την επίσκεψη στο Μουσείο Ασιατικών Πολιτισμών, την ξενάγηση στη Ζυθοποιία Tiger και τα ψώνια στο ιαπωνικό βιβλιοπωλείο Kinokuniya.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button