Lifestyle

Ήμουν θυμωμένος με τον πατέρα μου γιατί έφυγε από τη ζωή και με άφησε

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα, Αντώνη Βαρδή προχώρησε ο γιος του Γιάννης Βαρδής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή “Mega Καλημέρα”.

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για τον θυμό που ένιωσε με τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα και λαοφιλή ερμηνευτή Αντώνη Βαρδή αλλά και για το λάθη που έκανε.

«Τα πρώτα χρόνια από την απώλειά του υπήρχαν πολλά ερωτηματικά και θυμός. Τον έχω συγχωρέσει, που προσπαθούσε να του μοιάσω. Παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Του είχα θυμώσει γιατί έφυγε από την ζωή και με άφησε», ανέφερε και συνέχισε εξηγώντας πως τα παιδιά του γνωρίζουν αρκετά πράγματα για τον παππού τους.

«Μουσικά θα ήθελα να τον γνωρίσουν από μόνοι τους. Πάντα μου έλειπε από το σπίτι. Τώρα καταλαβαίνω πως νιώθουν τα παιδιά μου όταν φεύγω», είπε.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε τον πατέρα του αρκετά οξύθυμο, που δεν φίλτραρε αυτά που έλεγε, γι’ αυτό είπε «όχι» στη συναυλία προς τιμή του.

«Ήταν πάρα πολύ αυστηρός μαζί μου στο καλλιτεχνικό κομμάτι, ήθελε να είμαι παράδειγμα προς μίμηση. Υπήρχε πάντα η σύγκριση με εκείνον. Δεν είναι κακό, γιατί σημαίνει ότι κάνω κάτι σωστά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην ερωτική του ζωή, είπε «Τον έχω δει με πολλές συντρόφους και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αρκετές φορές που υπάρχει αδικία, του ζητάω να «τα λύσει» όλα. Θα θύμωνε πάρα πολύ με όσα συμβαίνουν», είπε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button