Διεθνή επικαιρότητα

Εντυπωσιακές εικόνες από τους νικητές των Sony World Photography Awards 2024

Ένας ελέφαντας που κάνει αμμόλουτρο στο Νεπάλ, ένας δύτης που παίρνει μια βαθιά ανάσα σε ήρεμες θάλασσες στην Αίγυπτο και ένα παιδί που γιορτάζει τα Χριστούγεννα είναι μεταξύ των φετινών νικητών των εθνικών και περιφερειακών βραβείων Sony World Photography Awards.

Οι νικητήριες φωτογραφίες παρουσιάστηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φωτογραφίας και ανέδειξαν το «μοναδικό στυλ και τις προσεγγίσεις των φωτογράφων στο μέσο», σύμφωνα με την ανακοίνωσή του.

Περισσότερες από 395.000 εικόνες συμμετείχαν στα Sony World Photography Awards 2024, με θέματα όπως η φύση, το τοπίο, η αρχιτεκτονική, η προσωπογραφία και ο αθλητισμός.

Οι νικητήριες εθνικές και περιφερειακές εικόνες – που ψηφίστηκαν ανώνυμα από μια επιτροπή κριτών – τραβήχτηκαν από φωτογράφους που εδρεύουν σε 54 χώρες, δήλωσαν οι διοργανωτές.

Η πρωτοβουλία για τα εθνικά και περιφερειακά βραβεία δημιουργήθηκε πριν από 11 χρόνια για να υποστηρίξει φωτογράφους όλων των επιπέδων και να αναδείξει τα επιτεύγματά τους.

Οι νικητές στους φοιτητικούς, νεανικούς, ανοιχτούς και επαγγελματικούς διαγωνισμούς των Sony World Photography Awards θα ανακοινωθούν στις 18 Απριλίου και θα εκτεθούν μαζί με τους νικητές των εθνικών και περιφερειακών βραβείων στο Somerset House του Λονδίνου από τις 19 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου.

Δείτε στη συνέχεια μερικές από τις ωραιότερες εικόνες των νικητών:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button