Διεθνή επικαιρότητα

Σαρωτική καταιγίδα: Δέντρα γκρέμισαν σπίτια – Διακοπές στην ηλεκτροδότηση

Το Chesterfield των ΗΠΑ χτυπήθηκε άγρια από καταιγίδα. Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν κατά τη διάρκεια αυτής, ξερίζωσαν ολόκληρα δέντρα, τα οποία κατέληξαν μέχρι και… μέσα σε σπίτια.

Κλαδιά δέντρων έχουν πέσει πάνω σε καλώδια ρεύματος, διακόπτοντας την ηλεκτροδότηση. Κορμοί βρέθηκαν σε γκαράζ σπιτιών, ενώ σε μία περίπτωση τα κλαδιά ενός δέντρου καρφώθηκαν σε ένα σπίτι, εισχωρώντας στο εσωτερικό του και προκαλώντας τεράστια ζημιά.

«Όταν ακούσαμε την προειδοποίηση για ανεμοστρόβιλο πήγαμε στο υπόγειο. Ακούσαμε πολύ θόρυβο και μπορούσαμε να δούμε από τα παράθυρα στο υπόγειο ότι κάτι μεγάλο είχε πέσει», λέει η Άντρεα Κασίνσκι της οποίας το σπίτι υπέστη μεγάλες ζημιές λόγω πτώσης δέντρου.

Όταν η Άντρεα ανέβηκε πάνω αντίκρυσε κλαδιά να ξεπροβάλουν από τα ντουλάπια της κουζίνας της αλλά και από την οροφή του σπιτιού της.

Δεν πίστευε στα μάτια της.

Άλλη κάτοικος της περιοχής είπε ότι κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, τα παράθυρα ακούγονταν λες και συντρίβονταν, περιγράφοντας την κατάσταση κατά τη διάρκεια της καταιγίδας.

Η Αστυνομία του Chesterfield απέκλεισε τμήμα δρόμου όπου κλαδιά εμποδίζουν τις λωρίδες κυκλοφορίας και έχουν καταστρέψει τις γραμμές ρεύματος, ενώ κάτοικοι μαζεύουν τα συντρίμμια εν αναμονή νέας καταιγίδας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button