Υγεία

Στην οικογένεια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εντάσσονται τα Χημεία Παυλίδη

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κορυφαίος στον κλάδο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ανακοινώνει την επιτυχημένη ολοκλήρωση της νομικής διαδικασίας απορρόφησης των Χημείων Παυλίδη. Πρόκειται για μια σημαντική στρατηγική κίνηση που ενισχύει τη θέση του Ομίλου παγκύπρια και δη στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, η οποία στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προς όλους ανεξαιρέτως τους εξεταζόμενους.

Με την ένταξη των Χημείων Παυλίδη στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, οι εξεταζόμενοι που τα επισκέπτονται θα έχουν τη δυνατότητα διενέργειας περισσοτέρων από 3.500 εξετάσεων κλινικού εργαστηρίου. Παράλληλα τα παραρτήματα, εντός του 2024, θα τύχουν σταδιακής ανακαίνισης, με σκοπό τη βέλτιστη εμπειρία και εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων.

Ο κ. Γεώργιος Σπανός, Πρόεδρος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δήλωσε: «Η στρατηγική επένδυση στην απορρόφηση των Χημείων Παυλίδη, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην πορεία της ανάπτυξης της εταιρείας μας κι ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία του Ομίλου στην Κύπρο. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με αυτές των Χημείων Παυλίδη, αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία στους εξεταζόμενούς μας και να συνεχίσουμε να καινοτομούμε, να αναπτυσσόμαστε και να οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο μας!»

Ο Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο, κ. Αναστάσιος Καλογιάννηςδήλωσε: «Είναι με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας απορρόφησης των Χημείων Παυλίδη από τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο. Με αυτή την στρατηγική κίνηση, ενισχύουμε σημαντικά την παρουσία μας στις επαρχίες της Λεμεσού και Πάφου, προσφέροντας στους κατοίκους τους ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν όλη την γκάμα εξετάσεων κλινικού εργαστηρίου που προσφέρει ο Όμιλος σε Ελλάδα και Κύπρο. Με τις υπηρεσίες μας να γίνονται συνεχώς ευκολότερα προσβάσιμες από όλους, χωρίς γεωγραφικούς, οικονομικούς ή άλλους περιορισμούς, και πάντα με προσήλωση στο γνωστό τρίπτυχο ανάπτυξης μας “Ποιότητα – Αξιοπιστία – Καινοτομία”, ανανεώνουμε την υπόσχεσή μας για συνέχιση των επενδύσεων μας και στήριξη της Υγείας στην Κυπριακή Δημοκρατία».

Από την πλευρά του, ο Δρ. Στέφανος Παυλίδης, (Biomedical Scientist), ευχαρίστησε τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για την εμπιστοσύνη και την επιλογή και τόνισε πως, μέσα από την απορρόφηση των Χημείων Παυλίδη από τα Χημεία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κορυφαίου ιδιωτικού φορέα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε Ελλάδα και Κύπρο, τα απορροφούμενα κέντρα θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν σημαντικά, αλλά κυρίως ουσιαστικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους προς τους κατοίκους Λεμεσού και Πάφου, διευρύνοντας τη διαγνωστική τους ικανότητα και αξιοπιστία αλλά και αναβαθμίζοντας το ποιοτικό τους αποτύπωμα.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2017 έχοντας αναλάβει τη δημιουργία, στελέχωση και λειτουργία του κλινικού εργαστηρίου του Γερμανικού Ογκολογικού κέντρου, ενώ παράλληλα εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Χημείου Γιαννουκά και το Διαγνωστικό Κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ. Με την προσθήκη των Χημείων Παυλίδη, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ θα διαθέτει πλέον στην Κύπρο 2 διαπιστευμένα κλινικά εργαστήρια, ακτινολογικό κέντρο με 2 πλήρως εξοπλισμένα παραρτήματα και πολλαπλά μηχανήματα ανά κατηγορία εξετάσεων, 25 δειγματοληπτικά κέντρα και το πρώτο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο στη Λευκωσία, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό Κλινικού Εργαστηρίου και Ακτινοδιαγνωστικής, που περιλαμβάνει ευρεία χρήση αυτοματισμών, πολλαπλές καινοτομίες με τεχνητή νοημοσύνη και λογισμικά μείωσης ακτινοβολίας, καθώς και εξειδικευμένο επιστημονικό και ιατρικό προσωπικό.

To άρθρο Στην οικογένεια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εντάσσονται τα Χημεία Παυλίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button